Дүүргийн нутаг дэвсгэрт үйл ажиллагаа эрхэлж буй иргэн, аж ахуйн нэгжүүдэд 2025 оны 01 дүгээр сарын 01-ний өдрөөс хэрэгжих “Мах махан бүтээгдэхүүний техникийн зохицуулалт”, “Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн зохистой дадал, хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний сонголт” чиглэлээр Нийслэлийн мал эмнэлгийн газар болон Нийслэлийн Хүнс, хөдөө аж ахуйн газартай хамтран сургалт хэлэлцүүлгийг зохион байгуулан ажиллалаа.
Сургалтад худалдаа, хоол үйлдвэрлэл, хүнсний үйлдвэрийн чиглэлээр үйл ажиллагаа эрхэлдэг 120 иргэн, аж ахуйн нэгжүүд хамрагдлаа.