Дүүргийн нутаг дэвсгэрт үйл ажиллагаа эрхэлж буй иргэн, аж ахуйн нэгжүүдэд 2025 оны 01 дүгээр сарын 01-ний өдрөөс хэрэгжих “Мах махан бүтээгдэхүүний техникийн зохицуулалт”, “Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн зохистой дадал, хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний сонголт” чиглэлээр Нийслэлийн мал эмнэлгийн газар болон Нийслэлийн Хүнс, хөдөө аж ахуйн газартай хамтран сургалт хэлэлцүүлгийг зохион байгуулан ажиллалаа.20d37a7a d1c7 4e4b af2b 27baac888ea4

Сургалтад худалдаа, хоол үйлдвэрлэл, хүнсний үйлдвэрийн чиглэлээр үйл ажиллагаа эрхэлдэг 120 иргэн, аж ахуйн нэгжүүд хамрагдлаа.

0a688a24 d6e3 4f63 bc0f 73e08204b35c

a6061b57 7b8e 40ad 8adf 404fe3b9bc72